ג'לטין פטל עם נקטרינות
ג'לטין פטל עם נקטרינות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי נקטרינות, סוכר, קצפת קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרם-ג'לטין פטל, ג'לטין פטל יצוק, ו טבעת ג'לטין פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את פטל עם מים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ריסוק פירות יער עם מחית תפוחי אדמה או מזלג, עד עסיסי מאוד, 5 עד 6 דקות.
יוצקים את פירות יער חמים לתוך מסננת נירוסטה בסדר להגדיר מעל קערה בינונית ולתת ניקוז.
בעדינות מערבבים את תערובת ברי, גירוד אותו מהחלק התחתון של המסננת עם מרית; לא ללחוץ על מוצקים או ג ' לטין יהיה מעונן. אתה צריך לשתות 2 כוסות מיץ. מערבבים את הסוכר עד מומס ולתת מגניב.
להעביר 1/4 כוס מיץ פטל לקערה קטנה.
מפזרים את הג 'לטין על המיץ ולתת לעמוד עד הג' לטין הוא רטוב באופן שווה.
במחבת קטנה, לחמם את תערובת ג 'לטין על חום מתון רק עד הג' לטין נמס. מערבבים את התערובת לתוך מיץ פטל הנותרים בקערה בינונית ויוצקים אותו לתוך 6 כוסות יין. להכניס למקרר עד להגדיר בקושי, על 1 שעה. מערבבים בעדינות את הפרי ומקררים עד המשרד, על 1 שעה יותר.