קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי בשר או אספיק

ג'לי בשר או אספיק
ג'לי בשר או אספיק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני תבלין. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, עוד חתיכת עגל על העצם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'לי אספיק, עגבניות אספיק, ו Aspic משמש.

הוראות

1
שים את כל החומרים למעט ג ' לטין, חלבון ביצה ואלכוהול, אם שימוש, במחבת גדולה עם 2 2/3 ליטרים מים ולהביא לרתיחה. לרחף ולתת להתבשל על חום יציב במשך כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
אלכוהולאלכוהול
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בזהירות לסנן דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
הסר את השומן, אשר יהיה להתמצק על החלק העליון.
4
כאשר המניה קרה, לבדוק את העקביות: אם זה לא להגדיר, להביא אותו לרתיחה ולהוסיף 3 עד 4 עלים ג ' לטין ספוג במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
כדי להבהיר את הג ' לי עבור אספיק, הכה את החלבונים ביצה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את המניה במחבת, מערבבים את החלבונים ביצה בעדינות לנצח את כל הנוזל, מבלי לעצור, כך החלבונים ביצה להפוך מקציף, תוך חימום בהדרגה מאוד עד הנוזל פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אם תרצה, להוסיף מדיירה, פורט או שרי טעם זה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
יציאהיציאה
8
יוצקים את הנוזל המבהיר דרך מסננת מרופדת בכותנה לחה, להשליך את המוצקים ולתת להגדיר במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף