קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי חבושים

ג'לי חבושים
ג'לי חבושים דורש כ כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל תבלין שמגיש 40. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. אם יש לכם חבושים, מים, סוכר מספיק כדי להוסיף כמעט כוס סוכר ), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. קיד מתחנן עוף מטוגן וג'לי חבושים על מקרוני וגבינה ופירה, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שלב ראשון של בישול
2
1 לכסות חבושים עם מים: לשים חתיכות חבושים בתוך סיר גדול עם תחתית עבה ולהוסיף מים (אם אתה eyeballing זה, לשים מספיק מים כדי לכסות את חתיכות חבוש על ידי סנטימטר בערך.)
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
2 לבשל חבושים עד רך: להביא לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 45 דקות עד שעה, עד חתיכות חבושים רכים.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
4
3 מחית מבושל חבוש: עם מחית תפוחי אדמה, מחית את חבוש לעקביות של רסק תפוחים נוזלי מעט.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
הוסף עוד מים במידת הצורך. אם המחית עבה מדי, לא תקבל ממנה מספיק מיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מניחים מסננת מתכת על סיר. לעטוף 2 שכבות של cheesecloth על המסננת. (ניתן לדלג על cheesecloth אם אתה משתמש מסננת רשת בסדר). מצקת את עיסת לתוך הגבינה. ייתכן שיהיה עליך יש שני מסננים להגדיר בדרך זו.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
תן את המתח עיסת במשך 3 עד 4 שעות. אם אתה לא מקבל מספיק מיץ מתוך עיסת, ייתכן שיהיה עליך לערבב יותר מים לתוך מחית.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
למדוד את המיץ ולהוסיף סוכר
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
הוסף סוכר: למדוד את כמות המיץ שיש לך. צריך להיות על 4 עד 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
יוצקים את מיץ חבושים מתוח לתוך סיר עבה תחתית על התנור ולהביא לרתיחה. למדוד את הסוכר - קצת פחות מכוס לכל כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים סוכר למיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
שלב בישול שני
8
6 מביאים לרתיחה: מביאים לרתיחה, בתחילה ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס, כך הסוכר לא מקל על תחתית המחבת. הכנס מדחום ממתקים כדי לפקח על טמפרטורת הג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
7 קצף דל שומן: כמו ג ' לי מבשל, לרפרף את הקצף שמגיע אל פני השטח עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
8 לעקר צנצנות: כמו ג ' לי רותח, לעקר את הצנצנות לשימורים. (ראה סעיף להלן על קנינג.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
11
9 חפש את נקודת הסט: ככל שהטמפרטורה עולה מעל נקודת הרתיחה של מים (212°F), תבחין בעקביות של ג ' לי/מיץ מתחיל להשתנות. כאשר הטמפרטורה היא כ 6 עד 8 מעלות גבוה יותר מאשר נקודת רתיחה בגובה שלך (בכל מקום מ 103° עד220 בגובה הים) הג ' לי מוכן לשפוך לתוך צנצנות. (חבוש יש כל כך הרבה פקטין, זה יכול להגדיר מוקדם יותר מאשר סוגים אחרים של ג ' לי.)
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
פקטיןפקטין
חבושיםחבושים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
שמאל: ג ' לי נוזלי מדי. נכון: ג ' לי מתקמט כשדוחפים אותו, מה שאומר שהוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
שים לב כי מדחום ממתקים הם לא תמיד האינדיקטורים האמינים ביותר של אם או לא נעשה ג ' לי. דרך נוספת לבדוק היא לשים חצי כפית של ג ' לי על צלחת מקורר (במקפיא). אפשר לג ' לי להתקרר כמה שניות, ואז לדחוף אותו עם קצה האצבע שלך. אם זה מתקמט, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
14
שימורים
15
10 צנצנות עיקור: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך. אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות. או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות. לעקר מכסים שימורים על ידי נותן להם לשבת רק מים חמים מבושלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
11 מצקת ג 'לי לתוך צנצנות וחותם: השתמש מצקת גדולה לשפוך את הג' לי לתוך צנצנות מעוקרים עד 5/8 אינץ ' מן השפה העליונה של הצנצנת. לאטום את החלק העליון עם מכסה שימורים וטבעת. תוכלו לשמוע רעש נפץ כמו חותם ואקום נוצר כמו צנצנות של ג ' לי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
17
אם אתה רוצה להשתמש שעווה פרפין כדי לאטום את הצנצנות במקום מכסים שימורים, להמיס קצת פרפין בסיר קטן נפרד.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
יוצקים מספיק פרפין מומס על ג 'לי בצנצנות כדי להוסיף שכבה 1/4 אינץ' של שעווה לחלק העליון. שעווה פרפין יהיה לצוף למעלה, מגניב, להקשיח, ויצרו חותם על ג ' לי כפי שהוא מתקרר. שים לב כי שיטה זו כבר לא אושרה על ידי מומחים שימורים הנוכחי כי לפעמים זה לא חותם בצורה מושלמת, עובש יכול להיכנס. 
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')