קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

ג'לי יין רוזמרין חמוציות

ג'לי יין רוזמרין חמוציות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, תבלין ידידותי fodmap? ג'לי יין רוזמרין חמוציות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי חמוציות, גבעולי רוזמרין, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו יין אדום ולבן-קברנה דובדבנים ולימון עם שרדונה רוזמרין, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו ריבת יין מחושלת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא חמוציות, סוכר, יין, רוזמרין, ו 2/3 כוסות מים לרתיחה בסיר 6-8 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד כל פירות יער יש פרץ, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים לתוך מסננת גדולה מרופדת עם מגבות נייר לחה ולהגדיר בקערה עמוקה, ואז לתת לעמוד עד כל המיצים שהתנקזו דרך, 10 עד 15 דקות, ולהשליך מוצקים. אם יש לך יותר מ 4 כוסות חמוציות נוזלי, להרתיח בסיר קטן עד מופחת; אם פחות, להוסיף מים להביא סך הכל 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד ג ' לטין ומי כוס הנותרים בסיר קטן ונקי ולתת לעמוד 1 דקה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
חום מעל חום מתון, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס. מערבבים תערובת ג ' לטין לתוך נוזל חמוציות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
יוצקים תערובת חמוציות לתוך עובש משומן קל (ראה הערה טבחים, להלן), ברפרוף את כל קצף. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לכסות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת עד שנקבע היטב, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
כדי unmold, לרוץ קצה של סכין דק בין קצה עובש וג ' לי. הטיית עובש לצדדים הקש בצד של עובש נגד משטח עבודה, הפיכת אותו, כדי לשבור באופן שווה חותם ולשחרר ג ' לי חמוציות. שמירה על עובש מוטה, להפוך צלחת על פני עובש, ולאחר מכן להפוך רוטב חמוציות על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים, אך להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם וצבע לא נעים מתכונים עם מרכיבים חומציים בהם.* Unmold את הג 'לי על צלחת הגשה 2 עד 3 אינץ' רחב יותר מאשר עובש כדי לאפשר התפשטות. השתמש בשמן צמחי חסר טעם כדי להבריש את התבנית לפני המילוי.* ג ' לי חמוציות יכול להיות מקורר עובש עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')