ג'לי פלפל
ג'לי פלפל יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, ג'לטין, פלפלים חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: ג'לי פלפל אדום, ג'לי פלפל, ו ג'לי פלפל חריף.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים 1 כוס מים בסיר בינוני על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 5 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, זן דרך מסננת רשת תיל, ולהניח בצד.
מניחים 1 כוס נוזל מתוח במקרר כדי להתקרר. כאשר מגניב, מפזרים ג ' לטין על נוזל; מערבבים ולתת לעמוד דקה אחת.
מוסיפים תערובת ג ' לטין לנוזל שנותר ומקציפים עד מעורבב מומס, על 5 דקות.
העברת תערובת למיכל אחסון, וצינה עד ג ' לי מוגדר, 4 שעות או לילה.