ג'לי פלפל ג' לפנו
ג'לי פלפל חלפיניו נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני תבלין. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 44. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך תפוחים טארט, צבעי מאכל, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ג'לי פלפל ג' לפנו, ג'לי פלפל אגס, ו עוף ג'לי פלפל ג' לפנו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו את הסוכר, התפוחים, החומץ, הפלפל הירוק, הג ' לפנוס והמים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מסננים את התערובת ומחזירים לתבנית. מערבבים צבעי מאכל. מחזירים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. מערבבים פנימה פקטין; מרתיחים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים נוזל חם לצנצנות חצי ליטר חמות ומשאירים 1/4 אינץ'. מרחב ראש. התאם כובעים. מעבדים במשך 10 דקות בקופסת מים רותחים.
מגישים עם גבינת שמנת על קרקרים.