ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכרת
ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכר עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם grand marnier, אוכמניות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, לחמניות קליפת תפוז מסוכרות, ו קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד.
הוראות
יוצקים פרוסקו לתוך קערה גדולה.
יוצקים 3/4 כוס מים קרים לתוך סיר קטן; מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 5 דקות.
מוסיפים סוכר לתערובת ג 'לטין ומערבבים על חום בינוני-נמוך רק עד שהסוכר והג' לטין מתמוססים, כ -5 דקות (לא מרתיחים).
תערובת ג ' לטין Whisk לתוך פרוסקו (תערובת יהיה קצף; לתת לעמוד להתיישב). מכסים ומקררים לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
באמצעות מקלף ירקות ועובד מהחלק העליון של כתום כלפי תחתון, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות.
חותכים קליפת תפוז לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים קמצוץ של מלח וקליפה כתומה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 15 דקות.
ניקוז. החזר את הקליפה לאותה מחבת.
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר, Grand Marnier. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד צורות סירופ עבה תערובת מצטמצם 1/2 כוס, כ 20 דקות. מגניב לקלף לחלוטין סירופ. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
לזרוק את כל החומרים בקערה גדולה כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
באמצעות כפית, לגרוף ג ' לי פרוסקו לחתיכות בגודל ביס. מחלקים בין 8 קערות הגשה או גביעים. כפית פירות על ג ' לי. פיזור 1 כפית קליפת תפוז מסוכרת על כל מנה.