קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכרת

ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכרת
ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכר עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם grand marnier, אוכמניות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, לחמניות קליפת תפוז מסוכרות, ו קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד.

הוראות

1
יוצקים פרוסקו לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים 3/4 כוס מים קרים לתוך סיר קטן; מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים סוכר לתערובת ג 'לטין ומערבבים על חום בינוני-נמוך רק עד שהסוכר והג' לטין מתמוססים, כ -5 דקות (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
תערובת ג ' לטין Whisk לתוך פרוסקו (תערובת יהיה קצף; לתת לעמוד להתיישב). מכסים ומקררים לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
באמצעות מקלף ירקות ועובד מהחלק העליון של כתום כלפי תחתון, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים קליפת תפוז לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים קמצוץ של מלח וקליפה כתומה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
ניקוז. החזר את הקליפה לאותה מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר, Grand Marnier. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד צורות סירופ עבה תערובת מצטמצם 1/2 כוס, כ 20 דקות. מגניב לקלף לחלוטין סירופ. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1
לזרוק את כל החומרים בקערה גדולה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
באמצעות כפית, לגרוף ג ' לי פרוסקו לחתיכות בגודל ביס. מחלקים בין 8 קערות הגשה או גביעים. כפית פירות על ג ' לי. פיזור 1 כפית קליפת תפוז מסוכרת על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
פרוסקו.פרוסקו.
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך