קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכרת

ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכרת
ג'לי פרוסקו עם נקטרינות, אוכמניות, קליפת תפוז מסוכר עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 88 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם grand marnier, אוכמניות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, לחמניות קליפת תפוז מסוכרות, ו קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד.

הוראות

1
יוצקים פרוסקו לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 3/4 כוס מים קרים לתוך סיר קטן; מפזרים ג 'לטין מעל ולתת לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים סוכר לתערובת ג 'לטין ומערבבים על חום בינוני-נמוך רק עד שהסוכר והג' לטין מתמוססים, כ -5 דקות (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
תערובת ג ' לטין Whisk לתוך פרוסקו (תערובת יהיה קצף; לתת לעמוד להתיישב). מכסים ומקררים לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
באמצעות מקלף ירקות ועובד מהחלק העליון של כתום כלפי תחתון, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים קליפת תפוז לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים קמצוץ של מלח וקליפה כתומה; להפחית את החום בינוני ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
ניקוז. החזר את הקליפה לאותה מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 3/4 כוס מים, סוכר, Grand Marnier. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד צורות סירופ עבה תערובת מצטמצם 1/2 כוס, כ 20 דקות. מגניב לקלף לחלוטין סירופ. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור בקירור. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1
לזרוק את כל החומרים בקערה גדולה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
באמצעות כפית, לגרוף ג ' לי פרוסקו לחתיכות בגודל ביס. מחלקים בין 8 קערות הגשה או גביעים. כפית פירות על ג ' לי. פיזור 1 כפית קליפת תפוז מסוכרת על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
פרוסקו.פרוסקו.
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o