קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי קרמי-OA® JIGGLERSÂ

ג'לי קרמי-OA® JIGGLERSÂ
ג'לי שמנת-OÂ ® JIGGLERSÂ ביצה נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם jigglers ביצה ג'לי עובש ביצה, חלב, פודינג מיידי טעם שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), קרם Raspberry Jell-O Parfaits, ו JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא.

הוראות

1
נגב בתוך שני הצדדים של עובש ביצה לאורך שפות קלות עם שמן, באמצעות מגבת נייר. (או, לרסס עובש קל עם ספריי בישול.) עובש סגור, התאמת את הקצוות של חצאי הביצה. הצמד כל אחד מ-6 חצאי הביצים הבודדים יחד עד שכל אחת מ-6 הביצים אטומות היטב. בדוק כל ביצה כדי לוודא שהיא סגורה ואטומה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים עובש, מילוי בצד, על מגש.
3
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 3 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מגניב 30 דקות. בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים חלב לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עם חוט מקציף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים לתוך כוס מדידה עם זרבובית לשפוך. מיד לשפוך לתוך עובש דרך חורים מילוי עד שכל ביצה מלא רק כדי העליון של צורת הביצה. (כל תערובת ג 'לטין שנותר ניתן לשפוך לתוך מחבת מרובע 8 - או 9 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
דַק-דַק-
8
מקררים לפחות 3 שעות או עד המשרד. עובש פתוח באמצעות סכין שטוח משעמם לחטט בעדינות בין החצאים של כל ביצה. (אל תמשוך את הידית.) להפוך עובש מעל ולנער בעדינות כדי unmold ביצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
לטבול בתחתית מחבת מרובע לתוך מים חמים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
חותכים ג 'לטין לצורות דקורטיביות עם חותכי עוגיות, להיות זהיר לחתוך את כל הדרך דרך ג' לטין לתחתית המחבת. הרם צורות ג ' לטין מהמחבת. שמור שאריות לנשנוש. לאחסן ביצים שאריות, מגזרות ג ' לטין ושאריות במיכל מכוסה היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
דַק-דַק-