קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט
חמוציות וג'לי תפוחים טארט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-100 מנות. יש קינוח זה 37 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני אדמה, חמוציות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ג'לי תפוחים חמוציות וטארט, עוגת תפוחים אוכמניות, ו עוגת תפוחים-חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים שנחשפו עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הואעבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.)
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הוא עבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.) מערבבים מספיק צבע מאכל כדי לקבל צבע ירוק מושך (כ 20 טיפות של ירוק ו 5 טיפות של צהוב).
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
7
הפוך את שני הג ' לי למשטח העבודה. לקלף פלסטיק.
8
חותכים לריבועים 1 אינץ'.
9
מגלגלים ריבועים בסוכר מבעבע למעיל. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות