ג'לי תפוחים חמוציות וטארט
חמוציות וג'לי תפוחים טארט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-100 מנות. יש קינוח זה 37 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני אדמה, חמוציות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ג'לי תפוחים חמוציות וטארט, עוגת תפוחים אוכמניות, ו עוגת תפוחים-חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים שנחשפו עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הואעבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.)
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הוא עבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.) מערבבים מספיק צבע מאכל כדי לקבל צבע ירוק מושך (כ 20 טיפות של ירוק ו 5 טיפות של צהוב).
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
הפוך את שני הג ' לי למשטח העבודה. לקלף פלסטיק.
מגלגלים ריבועים בסוכר מבעבע למעיל. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)