ג'מבליה קציר גן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך בצל, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: מלפפונים חמוצים לגינה, גינה קציר צ'ילי, ו מוסקה קציר גינה.
הוראות
עגבניות ליבה. קוצצים 1 עגבניות לחתוך את השני.
גזע, זרע, וקוצצים גס פלפל.
לקלף קולרבי לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
לקצץ קצוות של גזר, קישואים, ושעועית.
חותכים גזר במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתיכות 2 אינץ'. רבע קישואים לאורך, ואז לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
חותכים שעועית לחתיכות 2 אינץ'. קוצצים בצל.
במחבת 6-8 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים שמן, בצל ושום מדי פעם עד בצל הוא צולע, על 4 דקות.
מערבבים את העגבניות הקצוצות, פלפל, קולרבי, גזר, קאיין, ופלפל. כיסוי ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד קולרבי הוא בקושי רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מערבבים אורז ומרק ומביאים תערובת לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שהאורז כמעט רך לנשוך, כ -20 דקות.
מוסיפים קישואים ושעועית ירוקה; מבשלים, מכוסה, רק עד שעועית מכרז כאשר פירסינג, 7 עד 10 דקות יותר.
כף על מגש וגג עם עגבניות פרוסות.