גאלט אוכמניות ואפרסק
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? גאלט אוכמניות ואפרסק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו וניל, אגוז מוסקט, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-115 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Blackberry אפרסק גאלט, גאלט אפרסק ובלקברי עם קרום פאי וודקה, ו אפל-Blackberry Galette (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק הקרום על נייר הקלף על תבנית האפייה. בקערה גדולה, לשלב את האפרסקים ווניל.
מוסיפים את הסוכר החום, דבש, קינמון, אגוז מוסקט וקמח.
מערבבים היטב לשלב. מקפלים באוכמניות.
יוצקים פירות למרכז הקרום, מחפירים גבול 2-3 אינץ'. עבודה סביב גאלט, קיפול הקצוות של הבצק על הפרי בתבנית קיפול/קפלים.
מניחים לתוך המקפיא במשך 15 דקות תנור מראש חום עד 177°.
מברישים את הבצק המקופל על הפרי עם שטיפת הביצים.
מפזרים את הקצוות עם סוכר.
אופים במשך 1 שעה. קרום צריך להיות חום זהוב. המיץ מן הפרי ייגמר על תבנית האפייה.