קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט דג סלע

גאלט דג סלע
גלטות Rockfish דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 276 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פילה rockfish, גרידת לימון, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוקפיש קלוי רוקפלר, Rockfish מצופה קוקוס, ו מחבת עלומה Rockfish עם לימונים משומרים.

הוראות

1
נתחיל בהכנת בצק גאלט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
להקציף חלמון ביצה וחומץ יחד בכוס קטנה או קערה ולהוסיף מי קרח. במעבד מזון, קמח דופק, מלח וחמאה עד כמובן, צורות ארוחה מתפוררות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף מעבד נוזלי במהירות לרוץ רק עד כדור בצק צורות. מיד להפסיק מעבד, להסיר את הבצק ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בצק בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות או עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשים rockfish על מחבת גיליון משומן קלות ומתבלים עם גרידת לימון, מיץ לימון, מלח וסרטנים תיבול, לפי הטעם. צולים עד דגים הוא מוצק למגע פתיתים בקלות, על 15 עד 20 דקות בהתאם עובי של פילה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר בצק גאלט מהמקרר, אבק קל עם קמח להתגלגל עד 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות 1 1/2 עד 2" חותך עוגיות, או זכוכית משוריינת קלות, לחתוך בצק לעיגולים ולשים על תבנית אפייה משומנת קלות. ציון כל מעגל עם הקוצים של מזלג ואופים במשך 10-12 דקות, או עד חום זהוב. אם galettes מתנפח יותר מדי, לשים גיליון עוגיות שני, ungreased על גבי הראשון כדי משקל הבצק למטה מעט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר galettes מהתנור העליון עם rockfish חם פתיתי, שמן כמהין עירית (אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
RockfishRockfish
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.