גאלט דג סלע
גלטות Rockfish דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 276 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פילה rockfish, גרידת לימון, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוקפיש קלוי רוקפלר, Rockfish מצופה קוקוס, ו מחבת עלומה Rockfish עם לימונים משומרים.
הוראות
להקציף חלמון ביצה וחומץ יחד בכוס קטנה או קערה ולהוסיף מי קרח. במעבד מזון, קמח דופק, מלח וחמאה עד כמובן, צורות ארוחה מתפוררות.
הוסף מעבד נוזלי במהירות לרוץ רק עד כדור בצק צורות. מיד להפסיק מעבד, להסיר את הבצק ולשטח לתוך דיסק. לעטוף בצק בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות או עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשים rockfish על מחבת גיליון משומן קלות ומתבלים עם גרידת לימון, מיץ לימון, מלח וסרטנים תיבול, לפי הטעם. צולים עד דגים הוא מוצק למגע פתיתים בקלות, על 15 עד 20 דקות בהתאם עובי של פילה. תניח בצד.
הסר בצק גאלט מהמקרר, אבק קל עם קמח להתגלגל עד 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות 1 1/2 עד 2" חותך עוגיות, או זכוכית משוריינת קלות, לחתוך בצק לעיגולים ולשים על תבנית אפייה משומנת קלות. ציון כל מעגל עם הקוצים של מזלג ואופים במשך 10-12 דקות, או עד חום זהוב. אם galettes מתנפח יותר מדי, לשים גיליון עוגיות שני, ungreased על גבי הראשון כדי משקל הבצק למטה מעט.
הסר galettes מהתנור העליון עם rockfish חם פתיתי, שמן כמהין עירית (אם שימוש).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.