גבינה ובצל ממולא המבורגר עם עגבניות בגריל צ'אטני וירקות במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה ובורגר ממולא בצל עם צ'אטני עגבניות גריל וירקות במרינדה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 1092 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ לימון, גבינת גלוסטר צ'ייב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בייקון, בצל וגבינה המבורגר ממולא, בייקון, בצל וגבינה המבורגר ממולא, ו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור chutney: מחממים את הגריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את חצאי העגבניות בשמן זרעי ענבים ומניחים על הגריל. גריל רק 1 דקות כדי לקבל char ולרכך את העגבניות. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לקערה. מערבבים את שאלוט, טימין, פטרוזיליה, ושום.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
טפטוף במספיק שמן זית כדי להרטיב את התערובת. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
4
להמבורגר: בקערה, למזג את הבצלים והבשר ועונה עם מלח. אין לערבב יתר על המידה, זה יגרום המבורגרים להיות הדוק מדי. לאחר מכן, חלק לתוך 2 כדורים, ליצור כיס במרכז כל כדור, ולמלא כל כדור עם חצי הגבינה. עונת מחוץ לכדורים ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
עבור הירקות: בקערה, מערבבים את השמן, חומץ, עשבי תיבול, ושום ומוסיפים את הירקות. אפשר לירקות להשרות במשך 10 דקות. גריל מעל חום בינוני במשך 2 עד 3 דקות בכל צד. הגבר את החום לגובה בינוני.
לאחר מנוחה ההמבורגרים, לטפוח כל המבורגר שטוח לתוך פטי 1 על ידי 6 אינץ'. גריל מעל חום בינוני גבוה על 6 דקות בכל צד. הגבינה צריכה להיות עדיין שלמה אבל לא מתחיל לדלוף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
גריל לחמניות בריוש רק 1 דקה. מערבבים את מיץ לימון לתוך המיונז.
מרכיבים שתצטרך
Brioche Bun
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מורחים את מיונז לימון על החלק התחתון של הלחמניות, העליון עם המבורגרים, כמה chutney, גרוס רומיין, ולאחר מכן את החלק העליון של הלחמניות. (כפית צ ' אטני על ההמבורגר, משאיר את הנוזל בקערה.)