גבינה חריפה-פופקורן קרמל
גשו לסופר וקנו אבקת צ'דר, סוכר חום, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פופקורן קרמל חריף, פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, ו פופקורן קרמל.
הוראות
פופ פופקורן בסיר גדול, פופר אוויר, פופקורן פופר, או מיקרוגל לפי הצורך. להפריד פופקורן לשתי קבוצות זוגיות, הצבת אותם בקערות גדולות. אתה צריך בערך חמש כוסות לכל מנה.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-225 ° F.
מוסיפים חמאה, סוכר חום, סירופ תירס ומלח לסיר בינוני המוגדר לחום בינוני גבוה.
להקציף לשלב ולהביא לרתיחה.
בואו בועה ללא פגע במשך שלוש דקות עד דביק וקרמל בניחוח.
הסר מהחום ולהוסיף סודה לשתיה, לטאטא לשלב.
יוצקים קרמל על אצווה אחת של פופקורן, ערבוב עם כף עד משטחים וחריצים מכוסים. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מורחים תירס קרמל על סדינים אפייה בשכבה אחת, פיצול שווה בין שני המגשים.
אופים במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות.
הסר מהתנור לאפשר להתקרר לחלוטין, עד קרמל יש מראה מבריק, מוקשה, כמו ממתקים.
בינתיים, לשלב חמאה מומסת, 1 כף אבקת גבינה טבסקו בקערה קטנה.
יוצקים תערובת על מנה שנייה של פופקורן. לזרוק לשלב ומתבלים עם מלח, לפי הצורך.
מפזרים אבקת גבינה נותרת ומערבבים היטב כדי לשלב.
מערבבים קרמל ותירס גבינה יחד ומגישים.