גבינה מותכת ברוטב תרד ועגבניות
גבינה בגריל עם רוטב תרד ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תרד, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו טורטליני גבינה ברוטב תרד עגבניות, טורטליני גבינה עם רוטב עגבניות ותרד שמנת, ו חצילים בגריל עם רוטב עגבניות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, עגבניות, מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהתרד נבול והרוטב מתעבה, בערך 5 דקות יותר. כיסוי כדי להתחמם.
למעלה 4 פרוסות של הלחם עם מוצרלה. כפית חלק מתערובת התרד על כל אחד, להפיץ את התרד לקצוות של הלחם.
מפזרים את גבינת העזים על התרד ומעל עם פרוסות הלחם הנותרות.
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון. מבשלים שניים מהכריכים, הופכים פעם אחת, עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב, בערך 4 דקות בסך הכל. חזור עם הנותרים 1 כף שמן ושני הכריכים האחרים, שמירה על אצווה ראשונה של כריכים חמים על תבנית אפייה בתנור 200.
המלצת יין: הנה עוד הזדמנות לנסות יין יוצא דופן: Saumur-Champigny, אדום תוסס, פירותי מעמק הלואר של צרפת. עשוי קברנה פרנק, יש לו ניחוח תות שדה נפלא מספיק טאנין לעמוד על הגבינה.
הערות: אם אתה רוצה, להשתמש בחבילה אחת עשרה אונקיה של תרד קצוץ קפוא מופשר במקום טרי.
מסננים אותו ולסחוט את כל הלחות שנותרה. מבשלים את התרד ברוטב העגבניות רק כדי לחמם אותו.