קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

גבינה מותכת ברוטב תרד ועגבניות

גבינה מותכת ברוטב תרד ועגבניות
גבינה בגריל עם רוטב תרד ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 616 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם תרד, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו טורטליני גבינה ברוטב תרד עגבניות, טורטליני גבינה עם רוטב עגבניות ותרד שמנת, ו חצילים בגריל עם רוטב עגבניות וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, עגבניות, מלח ופלפל. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהתרד נבול והרוטב מתעבה, בערך 5 דקות יותר. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
למעלה 4 פרוסות של הלחם עם מוצרלה. כפית חלק מתערובת התרד על כל אחד, להפיץ את התרד לקצוות של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
5
מפזרים את גבינת העזים על התרד ומעל עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון. מבשלים שניים מהכריכים, הופכים פעם אחת, עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב, בערך 4 דקות בסך הכל. חזור עם הנותרים 1 כף שמן ושני הכריכים האחרים, שמירה על אצווה ראשונה של כריכים חמים על תבנית אפייה בתנור 200.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
המלצת יין: הנה עוד הזדמנות לנסות יין יוצא דופן: Saumur-Champigny, אדום תוסס, פירותי מעמק הלואר של צרפת. עשוי קברנה פרנק, יש לו ניחוח תות שדה נפלא מספיק טאנין לעמוד על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
הערות: אם אתה רוצה, להשתמש בחבילה אחת עשרה אונקיה של תרד קצוץ קפוא מופשר במקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
מסננים אותו ולסחוט את כל הלחות שנותרה. מבשלים את התרד ברוטב העגבניות רק כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים