גבינה מטוגנת: מוצרלה פריטו
גבינה מטוגנת: מוצרלה פריטו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, עלי אורגנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו מקלות גבינה מוצרלה מטוגנים, מתאבנים גבינת מוצרלה מטוגנים, ו כדורי גבינת מוצרלה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס את פרוסות המוצרלה 3/4 אינץ'. במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים, דוחפים את שיני השום דרך השמן כדי להחדיר את השמן עם טעם השום. ברגע השום מתחיל צבע, להסיר מהמחבת. לרסק פרוסות גבינה לתוך פירורי לחם. מנמיכים את החום לגובה בינוני, ומניחים את פרוסות הגבינה למחבת בשכבה 1. הקפד להשאיר מספיק מקום כך פרוסות הגבינה ניתן התהפך. מטגנים משני הצדדים עד חום זהוב, על 2 עד 4 דקות לכל צד.
הסר ולתת ניקוז על צלחת הגשה מרופדת מגבות נייר.
מפזרים את הגבינה המטוגנת קלות עם חומץ. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ובאורגנו הטרי. חזור עם פרוסות שנותרו עד כל הגבינה כבר מטוגן.
מגישים חם מפוזר עם פתיתי צ ' ילי.