גבינת וודמן וקרקרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גבינת וודמן וקרקרים. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, עלי כותרת צבעוניים אכילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, קרקרים גבינה, ו קרקרים גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את גבינת ריקוטה, קו מסננת עם שכבה כפולה של cheesecloth ולהגדיר את המסננת מעל קערה.
מערבבים את החלב, השמנת והמלח בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, עד התערובת רושמת 88° על מדחום דיגיטלי.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בעדינות את מיץ הלימון.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשפוך את הגבינה מי גבינה מצופה מסננת.
בואו לנקז בטמפרטורת החדר עד הגבינה עבה ו להפיץ, על 1 שעה.
מעבירים את הגבינה למיכל, מכסים בחוזקה, ומקררים.
מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח שיפון, סוכר, מלח, אבקת אפייה וזרעי קימל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים בקצרה על מהירות נמוכה כדי להתמזג.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היוגורט וממשיכים לערבב רק עד שהבצק מגיע לכדור, 10 עד 20 שניות.
להפוך את הבצק על גיליון גדול של נייר קלף ולחץ אותו לתוך שטוח, אפילו מלבן מדידה על 5 על ידי 6 אינץ'.
להניח גיליון שני של נייר קלף על גבי ולגלגל את הבצק לעובי אפילו 1/8 אינץ'.
הסר את הגיליון העליון של קלף, באמצעות סכין שף, לחתוך את הבצק לתוך מלבנים מחוספס 2 על 4 אינץ'. הבצק יהיה דביק, אז לא לנסות להסיר את המלבנים עד לאחר מצמרר. החלק את הקלף עם הבצק על תבנית אפייה ומקרר עד שהבצק מוצק, לפחות 30 דקות או עד 1 שבוע.
כדי להפוך את הקרקרים, למקם מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים את התנור ל-400 ° F ומייפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
באמצעות מרית קטנה, להסיר בזהירות את הקרקרים ולמקם אותם על דפי אפייה מוכנים, מרווחים אותם 1 אינץ ' זה מזה.
אופים, מסובבים את דפי האפייה באמצע האפייה, עד שהקרקרים בצבע חום זהוב ופריך, 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר במשך 10 דקות על סדיני האפייה, ולאחר מכן להשתמש במרית להעביר את הקרקרים למתלה תיל כדי לסיים קירור.
כדי להגיש, מורחים שכבה של גבינת ריקוטה בעובי של 1/8 אינץ ' על כל קרקר. פזר כמה פרחים אכילים מעל הריקוטה ומפזרים מלח ים.
הערה: כדי ליצור קצוות מחוספסים המזכירים את תמונתה של פרנצ ' סקה וודמן, אנו מפצלים את הבצק הקרקר שלנו לשלישים, מגלגלים אותו החוצה, ואז חותכים חתיכות המשלבות את הקצה המחוספס לקרקר בעל מראה כפרי יותר. האם קדימה: גבינת ריקוטה יכולה להתבצע מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. בצק הקרקר יכול להיות מגולגל החוצה, עטוף בחוזקה בפלסטיק, ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע. מאוחסן במיכל אטום, הקרקרים האפויים ישמרו במשך 1 יום בטמפרטורת החדר.מעל ומעבר: כל מלח ים גדול גרגר יעבוד במתכון זה, אבל כדי להוסיף מגע סופי של צבע, כמו גם טעם ייחודי, להשתמש במלח ים שחור יפה מהוואי.משאבים: מלח ים הוואי שחור: saltworks.us, amazon.com