גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים
גבינת עיזים וסופלה עשב טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, טרגון, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים, סופלה גבינת עיזים טרי Chavrie, ו גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את הפרמזן ולהפוך באופן שווה מעיל התחתון ואת הצד של המנה. הקש על כל עודף.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון.
לטאטא את הקמח עד צורות משחה חלקה.
לטאטא ב 1 כוס חלב עד חלקה, ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב ולהוסיף את עלה דפנה. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
לגרד לתוך קערה גדולה. מערבבים בגבינת העז ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים בחלמונים. לכסות ולתת מגניב, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד המשרד אבל לא יבש. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לרוטב הגבינה. מקפלים בלבנים הנותרים, משאיר כמה פסים לבנים.
לגרד את תערובת הסופל לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במרכז התנור במשך 45 דקות, או עד השחמה, נפוח ועדיין מעט jiggly במרכז.
הפוך קדימה: בסיס souffl יכול להיות מוכן דרך שלב 2, מבלי להוסיף את עשבי תיבול, ומקורר בין לילה. להביא את בסיס סופל לטמפרטורת החדר ומערבבים עשבי תיבול לפני קיפול בחלבון ביצה מוכה.