קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים

גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים
גבינת עיזים וסופלה עשב טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, טרגון, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים, סופלה גבינת עיזים טרי Chavrie, ו גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה צלחת סופל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיף את הפרמזן ולהפוך באופן שווה מעיל התחתון ואת הצד של המנה. הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
4
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא את הקמח עד צורות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא ב 1 כוס חלב עד חלקה, ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב ולהוסיף את עלה דפנה. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
לגרד לתוך קערה גדולה. מערבבים בגבינת העז ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים בחלמונים. לכסות ולתת מגניב, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חלמון ביצהחלמון ביצה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד המשרד אבל לא יבש. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לרוטב הגבינה. מקפלים בלבנים הנותרים, משאיר כמה פסים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
לגרד את תערובת הסופל לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במרכז התנור במשך 45 דקות, או עד השחמה, נפוח ועדיין מעט jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
הגישו מיד.
11
הפוך קדימה: בסיס souffl יכול להיות מוכן דרך שלב 2, מבלי להוסיף את עשבי תיבול, ומקורר בין לילה. להביא את בסיס סופל לטמפרטורת החדר ומערבבים עשבי תיבול לפני קיפול בחלבון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
עשבי תיבולעשבי תיבול
בסיסבסיס