גבינת עיזים חמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טימבלס גבינת עיזים חם. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שאלוט, ביצים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו טימבאלס חציל עם גבינת עיזים, סלט עם גבינת עיזים חמה, ו גבינת עיזים חמה במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קל שמן ramekins ו ישבנים קו עם סיבובים של נייר שעווה. נייר שמן.
מערבבים גבינת עיזים וחמאה במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים timbale ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להתמזג היטב.
יוצקים לתוך ramekins, למלא אותם כשלושה רבעים מלאים.
אופים טימבאלס באמבט מים באמצע התנור עד שזהב חיוור וקצת נפוח וסכין מוכנס במרכזים יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
להעביר ramekins למתלה מגניב 10 דקות.
לטאטא יחד מיץ לימון שאלוט בקערה גדולה, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל, ואז זורקים עם מסקלן. מחלקים סלט בין צלחות בודדות.
הפעל סכין סביב קצה של כל timbale כדי לשחרר, ואז להפוך כל אחד על סלט.
הסר נייר מ timbales ומשרת.