גבינת פימיאנטו-בורגר בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פימיאנטו גבינה-בייקון המבורגר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 159 גרם של שומן, וסך הכל 1876 קלוריות. לך לחנות ותביא לחמניות המבורגר, עגבניית בשר, מלפפון חמוץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו בייקון פימיאנטו גבינה, גבינת פימיאנטו עם בייקון, ו פימיאנטו גבינה-בייקון המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את המיונז, קאיין, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה גדולה.
מוסיף את הפלפלים האדומים, צ 'דר לבן וצהוב צ' דר בעדינות לקפל עד בשילוב. מכסים את הקערה ומקררים לפחות 30 דקות לפני השימוש.
בינתיים, מחממים את הגריל גבוה לצלייה ישירה. מחלקים את צ ' אק הקרקע לארבעה חלקים שווים, 6 אונקיות כל אחד. טופס כל חלק לתוך המבורגר 3/4 אינץ ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל.
מברשת שני הצדדים של ההמבורגרים עם השמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל את ההמבורגרים עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ומבושל עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור doneness בינוני. במהלך הרגע האחרון של הבישול, מניחים מנה של תערובת הגבינה על גבי כל המבורגר וסוגרים את מכסה הגריל. לבשל עד הגבינה פשוט נמס, על 1 דקה.
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות העליון עם בייקון, בצל, עגבניות, חמוצים וחסה אם תרצה.