גבינת צ'דר מיושנת ופונדו מוצק
גבינת צ'דר מיושנת ופונדו סטאוט עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. לכו לחנות ותביאו לחמניות סהר לארוחת ערב, חרדל טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פונדו צ'דר & גינס בגילאי, מתכון צ'דר & גינס מיושן, ו פונדו צ'דר מיושן עם עגבניות בגריל, בייקון ובצל.
הוראות
תנור חום עד 191°. Unroll כל יכול חצי סהר בצק לתוך מלבן ארוך. לחץ בחוזקה על ניקובים כדי לאטום. באמצעות סכין קטנה, לחתוך בצק לרצועות 1 אינץ 'על ידי 4 אינץ'. (
חותכים את מספר הרצועות כדי להתאים את מספר הקוקטיילים בחבילה-כ 48.)
לעטוף כל קישור קוקטייל עם רצועת בצק 1 סביב אמצע הקישור.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased, צד התפר למטה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
בקערה גדולה, לזרוק גבינה מגוררת עם הקמח. בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבולת בשמן זית. כאשר מנצנץ, להוסיף את השום; לבשל 30 שניות עד מאוד ריחני.
להוסיף סטאוט, מיץ תפוחים להתרכז, חרדל טחון ורוטב ווסטרשייר.
חום לרתיחה (תן להתבשל 3 דקות אם אתה רוצה אלכוהול להתאדות) ובהדרגה, בקבוצות קטנות, להוסיף גבינה, כל הזמן ערבוב עד פונדו הוא חלק, עבה וגבינה נמס לחלוטין. אם עבה מדי, מערבבים בעוז נוסף של סטאוט עד עקביות הרצוי.
מגישים פונדו מיד עם חזירים בשמיכה.