גבינת שמנת שכבתית-עוגת בטטה
מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, סוכר מגורען, קרום פשטידת צלחת עמוקה של pet•ritz®, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה עם בטטה וקרם, גלידת גבינת שמנת מתוקה, ו עוגת בטטה עם גבינת שמנת מערבולת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור.
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת וסוכר במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצה; הכה היטב. מערבבים בקליפה כתומה. תניח בצד.
במעבד מזון, מניחים בטטות. כיסוי; תהליך עד חלקה. בקערה גדולה, להכות מרכיבים שכבת בטטה עם מקציף חוט.
מורחים תערובת גבינת שמנת בקרום פאי קפוא. בזהירות כפית תערובת בטטה על תערובת גבינת שמנת.
אופים על גיליון עוגיות 50 עד 60 דקות או עד סט וסכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות. מקררים עד מקורר, 3 עד 4 שעות.
מגישים עוגה עם קצפת ממותקת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.