גבעולי ריבס כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבעולי ריבס כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 481 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרגירי פלפל, גבעולי ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו תמרינד Rhubarb כבוש ו Redcurrants, סלט ריבס כבוש מהיר, ו סוואגר האביב: ריבס כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן שתי צנצנות ליטר הפה רחב ועפעפיים.
לשטוף גבעולי ריבס היטב לקצץ כדי להתאים לצנצנות. אם הגבעולים רחבים, חתוך אותם לקטעים ארוכים. בסיר קטן, לשלב את חומץ תפוחים, מים, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה.
מחלקים את זרעי החרדל, גרגירי פלפל, ציפורן וכוכב אניס בין שתי צנצנות מוכנות. לארוז את חתיכות ריבס לתוך צנצנות מעל התבלינים.
לאחר נוזל כבישה יש מבושל ואת הסוכר והמלח הם מומסים, לשפוך אותו לתוך צנצנות מעל rhubarb, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. הקש על הצנצנות בעדינות כדי להוציא את בועות האוויר. אם רמת headspace ירדה באופן משמעותי, להוסיף נוזל כבישה יותר.
צנצנת לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות לעבד צנצנות בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מן canner ולהגדיר אותם להתקרר על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעות חותמות מבחן. אם צנצנות הן דביקות בכלל, לשטוף אותם כדי להסיר את השאריות. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד 1 שנה. צנצנות Unsealed ניתן לאחסן במקרר ולאכול בתוך 2 שבועות.
תן למלפפון החמוץ הזה לרפא לפחות 48 שעות לפני האכילה.