קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

גבעולי ריבס כבושים

גבעולי ריבס כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבעולי ריבס כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 481 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרגירי פלפל, גבעולי ריבס, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו תמרינד Rhubarb כבוש ו Redcurrants, סלט ריבס כבוש מהיר, ו סוואגר האביב: ריבס כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן שתי צנצנות ליטר הפה רחב ועפעפיים.
2
לשטוף גבעולי ריבס היטב לקצץ כדי להתאים לצנצנות. אם הגבעולים רחבים, חתוך אותם לקטעים ארוכים. בסיר קטן, לשלב את חומץ תפוחים, מים, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחלקים את זרעי החרדל, גרגירי פלפל, ציפורן וכוכב אניס בין שתי צנצנות מוכנות. לארוז את חתיכות ריבס לתוך צנצנות מעל התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4
לאחר נוזל כבישה יש מבושל ואת הסוכר והמלח הם מומסים, לשפוך אותו לתוך צנצנות מעל rhubarb, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. הקש על הצנצנות בעדינות כדי להוציא את בועות האוויר. אם רמת headspace ירדה באופן משמעותי, להוסיף נוזל כבישה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
צנצנת לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות לעבד צנצנות בתוך קנר אמבט מים רותחים במשך 10 דקות. כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מן canner ולהגדיר אותם להתקרר על מגבת מטבח מקופלת. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר טבעות חותמות מבחן. אם צנצנות הן דביקות בכלל, לשטוף אותם כדי להסיר את השאריות. צנצנות אטומות ניתן לאחסן במזווה עד 1 שנה. צנצנות Unsealed ניתן לאחסן במקרר ולאכול בתוך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
6
תן למלפפון החמוץ הזה לרפא לפחות 48 שעות לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'