קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גואטמלה סן סבסטיאן קפה מוס שוקולד

גואטמלה סן סבסטיאן קפה מוס שוקולד
מוס שוקולד קפה גואטמלה סן סבסטיאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד, שמנת כבדה, קפה צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו אוהבי שוקולד טריפל שכבה קפה קרמל שוקולד מוס עוגות, מוס שוקולד קפה טירמיסו, ו קינוח מוס קפה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הג ' לטין והמים הקרים לקערה קטנה ומאפשרים לה לשבת במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים מים חמים ומערבבים עד שהג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הערה טבחים: אם אתה משתמש בעמילן טפיוקה שונה, שלב זה אינו הכרחי רק להוסיף אותו לתערובת קקאו ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה שונהעמילן טפיוקה שונה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4
במערבל לעמוד, להוסיף את הקקאו והסוכר להתמזג על מהירות נמוכה עם הקובץ המצורף whisk, עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את השמנת, זרעי שעועית וניל וקפה ומערבבים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות נוצרות. מערבבים את הג ' לטין ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
6
הסר את המוס מן המיקסר וחלק לתוך מנות הגשה. מקררים למשך 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מקשטים עם שוקולד מגולח או פירות טריים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב