גולש הונגרי
המתכון ההונגרי גולש יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק בשר בקר, פפריקה ביתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
לקצץ ולהשליך שומן מבשר בקר.
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים מחבת nonstick 12-13 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חמה, מוסיפים בשר בקר ומערבבים עד שהבשר משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים עד השחמה קלה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים פפריקה לבצל.
בינתיים, לבשל אטריות בכ 3 ליטרים מים רותחים עד בקושי מכרז לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מסננים ומניחים על מגש גדול; להתחמם.
מערבבים מרק תירס; מוסיפים לתערובת בצל ומערבבים רק עד תערובת רותחים, על 2 דקות.
להחזיר בשר בקר ופטריות למחבת ומערבבים עד חם, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים רק עד חם, על 1 דקה.
תערובת בשר כפית על אטריות חמות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.