קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

גורגונזולה ופיצת ענבים

גורגונזולה ופיצת ענבים
המתכון Gorgonzolan ופיצת ענבים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 309 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פונטינה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו רומיין, גורגונזולה, סלט ענבים ואגוזים, סטייק טנדרלוין עם גורגונזולאן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה, ו פיצה פרושוטו, פיג וגורגונזולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 1 כף קמח, ו 1/4 כוס מים חמים בכוס ולתת לעמוד עד התערובת מופיעה שמנת על פני השטח, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא מלח לתוך 1 1/4 כוסות קמח בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמרים, שמן, הנותרים 1/2 כוס מים חמים ומערבבים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח (1/4 עד 1/2 כוס) כדי שהבצק יתחיל להתרחק מצדו של הקערה. (בצק פיצה זה יהיה מעט רטוב יותר מאחרים ייתכן שעשית.)
מרכיבים שתצטרך
3
ללוש בצק על משטח עבודה משוריין עם ידיים מקומטות, מחזירות את הבצק כאשר הבצק הופך לדביק מדי, אך תוך שימוש בקמח קטן ככל האפשר, עד שהבצק חלק, רך וגמיש, כ-8 דקות. טופס בצק לכדור ואבק בנדיבות עם קמח. שים את הבצק בקערה בינונית ומכסה קערה עם ניילון נצמד, ואז לתת לבצק לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, כ 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1
לפחות 45 דקות לפני אפיית פיצה, לשים פיצה אבן על מתלה תנור בשליש התחתון של תנור מחממים ל 260°.
2
אל תכה את הבצק. בעדינות לדלות בצק בקערת קמח כדי מעיל, ולאחר מכן להעביר לקלף פיצה מצופה קלף או תבנית אפייה (ללא צדדים). קלף קמח קל (סביב הבצק). ללטף את הבצק באופן שווה עם האצבעות שלך ולמתוח לתוך סיבוב 13 אינץ'. (אין לטפל בבצק יותר מהנדרש. אם הבצק דביק, אבק אותו קלות עם קמח.)
מרכיבים שתצטרך
3
מביאים Vin Santo עם סוכר לרתיחה בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח, נחשף, עד מופחת על 1 כף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים ענבים לסיר ומערבבים בעדינות לפרווה בסירופ, ואז מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים גבינות ופלפל לקערה, ואז מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1
מסדרים ציפוי על בצק משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
תחליקי פיצה על קלף על אבן הפיצה.
3
אופים פיצה עד שהבצק פריך ומשחימים וגבינה זהובה ומבעבעת בכתמים, 14 עד 16 דקות. באמצעות פיל או תבנית אפייה, להעביר פיצה ללוח חיתוך. מגניב 5 דקות ולהסיר קלף לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1
הבצק יכול לעלות לאט, מכוסה ומקורר, 1 יום קדימה. להביא לטמפרטורת החדר לפני בעיצוב.
מרכיבים שתצטרך