גזר אלג'ירי
גזר אלג'יראי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, מים, עלי טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . נסו אלג'יריה" Zrodiya Mcharmla " - גזר עם חומץ, לחם שטוח אלג'יראי, ו בורק אלג'יריה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם 1 1/2 כוסות מים, או ממש מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הגזר פרוס, להפחית את החום בינוני, ולכסות את המחבת שוב. קיטור עד רך אבל לא רגשני, 4 עד 6 דקות בהתאם לעובי הפרוסות. שמור 1/2 כוס של נוזל הבישול.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומערבבים את המלח, פלפל, קינמון, כמון, שום, טימין. מבשלים את התבלינים ושום, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 10 דקות.
מוסיף את 1/2 כוס שמורות נוזל בישול עלה דפנה, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים את הגזר, משליכים היטב את המעיל עם תערובת התבלינים, ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות.
מפזרים מיץ לימון ולהסיר את עלה דפנה לפני ההגשה.