סלסה ראש גזר ורדה עם ירקות שורש קלוי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ירקות אביב קלויים בתנור עם סלסה ורדה, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סלסה ורדה, למקם את אנשובי, צלפים, ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את צמרות הגזר, רוזמרין, אורגנו, טימין, פתיתי צ ' ילה אדומים, ומיץ לימון ולעבד עד קצוץ דק. עם ריצת המעבד, בהדרגה לשפוך את שמן הזית דרך צינור הזנה פירה עד חלקה מאוד. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ועוד מיץ לימון, אם תרצו. (הרוטב יכול להיות מאוחסן במקרר, מכוסה היטב, במשך 2 ימים לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עלי גזר
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום
3
כדי להפוך את הירקות קלויים, מחממים את התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את תפוחי האדמה, גזר, גזר לבן בקערה גדולה עם שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק למעיל, ולאחר מכן להפיץ את הירקות בשכבה אחת על שני גליונות אפייה מעוטרים עם תפוחי אדמה לחתוך בצד למטה. צולים עד שהירקות רכים וזהובים, 30 עד 40 דקות, הופכים את תפוחי האדמה ומערבבים את הירקות האחרים באמצע ומסירים ירקות בעודם מסיימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.