גזר וגזר גזר לבן גראטן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: גזר גזר גזר לבן גראטן, גזר גזר לבן מרק עם שבבי גזר לבן, ו גזר גזר לבן מרק עם שבבי גזר לבן.
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון בסיר גדול על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. כף 2 כף. טפטוף לתוך קערה קטנה; להפריש לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים ירקות לטפטופים הנותרים במחבת; לזרוק מעיל. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
אופים 20 דקות. בינתיים, לחזור שמורות 2 כפות. טפטוף בייקון למחבת. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים על חום בינוני 1 דקות.
מוסיפים חלב וחרדל; מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 1 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.
הוסף Neufchatel; לבשל 3 דקות. או עד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
מפזרים בייקון על ירקות קלויים; העליון עם רוטב Neufchatel.
מערבבים מלית לערבב, פטרוזיליה וחמאה; מפזרים על ירקות.
אופים 30 דקות. או עד תערובת ירקות הוא חם תוסס ציפוי הוא חום זהוב.