בטטות ותפוחים מסולסלים
תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים ותפוחים דורשים על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 159 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: בטטות מסולסלות, בטטות מסולסלות, ו בטטות מסולסלות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד רך, ואז מגניב, לקלף, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מסדרים חצי מהתפוחי אדמה המתוקים בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
שכבה של חצי מהתפוחים על בטטות. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, מלח, מייס, ואז מפזרים חצי מהתערובת על שכבת התפוח. נקודה עם חצי מהחמאה. חזור על שכבות של בטטה ותפוח, העליון עם הנותרים תערובת סוכר חום וחמאה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, עד שהתפוחים רכים והחלק העליון הוא חום זהוב.