גזר מגולח, שומר וסלט מנדרינה
אם יש לך מלח ים, נורות שומר, חלקים מנדרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית נסו סלט שומר מגולח, סלט שומר מגולח, ו סלט שומר מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש במנדולינה או בסכין חדה מאוד כדי לגלח את הגזר לאורכו לרצועות.
חותכים את הגבעולים ואת fronds מן הנורות שומר אם עדיין מחובר. לגלח את השומר לאורך כמו גזר.
שים את הגזר ושומר בקערה ולזרוק עם שמן זית, מיץ לימון, ו 1 כף חומץ.
תן לעמוד במשך 20 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את הבצל האדום. מערבבים בעדינות גרגיר נחלים ומנדרינות. מתבלים במלח ופלפל, זורקים היטב, טועמים ומוסיפים חומץ נוסף במידת הצורך.
ההערות של מייקל: אם המנדרינות שלך קטנות, אתה יכול להשאיר את החלקים שלמים. אם המנדרינות גדולות, או אם אתה רוצה להשתמש בתפוזים, אתה צריך להסיר כל קטע הדר מן הקרום שלה. כדי לעשות זאת, לחתוך פרוסה משני קצותיו של כל פרי, כך שהוא יעמוד זקוף. לעמוד כל פרי על משטח חיתוך, באמצעות סכין חדה, להסיר את כל הקליפה ואת החריר הלבן על ידי חיתוך מלמעלה למטה כל הדרך סביב הפרי, בעקבות קווי המתאר שלה.
חותכים את החלקים מן הממברנות שלהם.