גזר סוכר חום
גזר סוכר חום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 196 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מולסה, גזר, סוכר חום ורוזמרין. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פטריות בלסמי מסוכרות חומות, סלמון חום מעושן תה, ו קרפרמה אנגלייז עם תותים עם סוכר חום.
הוראות
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הגזר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות מוסיפים את הגזר ומתבלים במלח ופלפל שחור. בעזרת כף עץ מערבבים את הגזר לציפוי השמן והתבלינים.
לאחר שהגזר התבשל מספר דקות, מוסיפים את הסוכר החום והמולסה וממשיכים לבשל תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מעט מים כדי שיוכלו להיות רכים מבלי לשרוף את הסוכר. ממשיכים לבשל עד שהם רכים, בערך 5 עד 8 דקות.
מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, אך הרוטב צריך להיות סמיך מספיק כדי לצפות את הגזר וצריך לבעבע סביב שולי התבנית. הגזר צריך להיות רך ומניב למדי כאשר הוא מנוקב בקצה הסכין.
מוסיפים את החמאה ואת ענף הרוזמרין. לאחר שהחמאה נמסה מסירים את ענף הרוזמרין וזורקים.
מעבירים את הגזר לקערת הגשה ומקשטים בצמרות גזר קצוצות.
מגישים מיד או מאפשרים "לנוח" מעט לפני ההגשה.