גזר עם נקניק ורוזמרין
גזר עם נקניק ורוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, פטרוזיליה שטוחה, נקניקיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גזר רוזמרין, גזר רוזמרין, ו גזר מזוגג עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הגזר על חום גבוה בינוני עד במכרז, על 7 דקות.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את בשר הנקניק ומבשלים על אש מתונה, לשבור את הבשר עם כף עץ, עד שלא נשאר ורוד, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והרוזמרין ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 6 דקות. מערבבים את הגזר ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים את רסק העגבניות המדולל ומתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.