גלגלי רוח קפוצ'ינו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו גלגלי רוח של קפוצ'ינו. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד חצי מתוק, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קפוצ'ינו, עוגת קפוצ'ינו, ו קפוצ'ינו נוג.
הוראות
מקציפים את החמאה בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הסוכר המגורר ומקציפים עד שהוא חיוור וסמיך, כ -5 דקות.
מקציפים בקערה את החלמונים, הווניל וסירופ התירס, ואז מוסיפים לתערובת החמאה ומקציפים עד שהם תפוחים, כ -2 דקות. מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח; דופק, הפעלה וכיבוי של המיקסר, עד לאיחוד פשוט.
מעבירים מחצית מהבצק (כ -2 כוסות ארוזות) לגיליון נייר קלף.
מערבבים את ליקר הקפה והאספרסו בקערה קטנה, ואז מוסיפים לבצק שנותר במיקסר יחד עם השוקולד, פועמים עד לאיחוד.
מעבירים את בצק השוקולד לגיליון אחר של נייר קלף. טפחו על כל מנת בצק למלבן בגודל 10 על 6 אינץ ' וכסו בגיליון נייר קלף נוסף. מקררים עד המשרד, על 1 שעה.
מרדדים כל מנת בצק בין יריעות הקלף למלבן בגודל 12 על 8 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מקלפים את יריעות הקלף העליונות והופכים בזהירות את הבצק הבהיר יותר על הבצק הכהה יותר. העבירו מערוך על הבצק כדי ללחוץ אותו יחד. מקררים עד ליציבות, לפחות 30 דקות.
מרדדים את הבצק עוד כמה פעמים כדי שיהיה מעט דק יותר, ואז מקלפים את דף נייר הקלף העליון וקוצצים את הבצק למלבן אחיד. מקם את הבצק כשצד ארוך פונה אליך ומרדד אותו ממך לספירלה הדוקה, בעזרת נייר הקלף כדי לעזור. (הבצק צריך להיות פשוט רך מספיק כדי להתגלגל; לצנן או לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפי הצורך.) לעטוף את היומן עם נייר קלף להקפיא עד המשרד, לפחות 1 שעה. (הבצק ישמור במקפיא עד 2 חודשים.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה בנייר אפייה. פורסים את יומן הבצק לסיבובים בעובי 1/4 אינץ'; מניחים זה מזה כ -1 אינץ ' על ניירות האפייה המוכנים.
מפזרים את הסוכר הגולמי, אם רוצים.
אופים עד שהעוגיות יציבות ומשחימות קלות, 15 עד 20 דקות.
מניחים להתקרר 2 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין. יש לאחסן בכלי אטום עד 4 ימים.