גלטות פירות קיץ
גלטות פירות קיץ עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה משרת 2 . מנה אחת מכילה 1436 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם אוכמניות, תותים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 68%. מתכונים דומים: גלטות פירות קיץ, מיני קיץ ברי גלטות, ו מיני גלטות פירות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
הניחו קרום פאי אחד על תבנית מרופדת בקלף או על אבן אפייה, והשאירו מקום לקרום הפאי השני שלידו.
מערבבים יחד את האפרסקים הפרוסים עם מחצית האוכמניות, 2 כפות מהקמח ו -2 כפות מהסוכר בקערה.
יוצקים מעל קרום פאי אחד ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'. מקפלים את הגבול הלא מכוסה מעל קצה הפרי וצובטים לקפלים.
מפזרים את הקרום ומילוי הפירות עם 3 כפות סוכר טורבינדו (או גולמי).
הניחו את קרום הפאי השני על תבנית האפייה.
מערבבים יחד את התותים הפרוסים, את שאר האוכמניות, 2 כפות קמח ו -2 כפות סוכר בקערה.
יוצקים מעל קרום הפאי השני ויוצרים את הגאלט זהה לראשון.
מפזרים 3 כפות סוכר טורבינדו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום משחים קלות, 12 עד 14 דקות.
מפזרים עוד סוכר אם רוצים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.