קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

גלידה בסגנון צרפתי

גלידה בסגנון צרפתי
גלידה בסגנון צרפתי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת וניל, בסגנון צרפתי, גלידת וניל שעועית (בסגנון פודינג צרפתי), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קערה בינונית בקערה גדולה של מי קרח. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את החלמונים עם 1/2 כוס הסוכר עד חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, חלב, מלח ונותר 1/4 כוס סוכר ולהביא לרתיחה, לטאטא עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לטאטא את תערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה מוכה בזרם דק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי להקל על החלק האחורי של הכף, על 4 דקות; לא נותנים לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית במי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו להתקרר לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. מקררים את פודינג עד קר מאוד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה עם טעמים, אם שימוש, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
להעביר את רפרפת הקפואה למיכל פלסטיק, לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי