גלידה בסגנון צרפתי
גלידה בסגנון צרפתי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת וניל, בסגנון צרפתי, גלידת וניל שעועית (בסגנון פודינג צרפתי), ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קערה בינונית בקערה גדולה של מי קרח. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את החלמונים עם 1/2 כוס הסוכר עד חיוור, על 3 דקות.
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, חלב, מלח ונותר 1/4 כוס סוכר ולהביא לרתיחה, לטאטא עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
לטאטא את תערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה מוכה בזרם דק.
מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי להקל על החלק האחורי של הכף, על 4 דקות; לא נותנים לו לרתוח.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית במי הקרח.
בואו להתקרר לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. מקררים את פודינג עד קר מאוד, לפחות 1 שעה.
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה עם טעמים, אם שימוש, להקפיא על פי הוראות היצרן.
להעביר את רפרפת הקפואה למיכל פלסטיק, לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.