גלידות פאי תפוחים עם רסיסי צ'דר
אם יש לכם מלח כשר, חמאה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידות פאי תפוחים עם רסיסי צ'דר, עוגת תפוחים עם קרום צ'דר, ו פשטידת תפוחי צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח עם 1/4 כפית מלח כשר. לגרר בגסות את החמאה הקרה למעבד המזון. דופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיף את גבינת צ ' דר גרוסה ודופק פעמיים.
מוסיפים את המים הקרים ואת חומץ סיידר הדופק רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש עד שזה פשוט מגיע יחד. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים לפחות 20 דקות או עד שהוא מתקרר.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לכיכר 9 אינץ ' ומעבירים לסדין האפייה.
אופים במשך כ 40 דקות, עד הזהב.
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את התפוחים וזורקים למעיל.
מוסיפים את הסוכר המגורען, סוכר חום בהיר, קינמון ואגוז מוסקט ומתבלים קלות עם מלח. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התפוחים רכים ושקופים, כ 15 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת ומביאים לרתיחה.
העברת מחצית התפוחים לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. לגרד את מחית לתוך קערה להקפיא עד שהוא קר, על 30 דקות.
לרכך את פרוזן יוגורט מעט ולהעביר אותו לקערה גדולה. מקפלים את מחית התפוחים הקרה להקפיא עד פרוזן יוגורט הוא מוצק, על 30 דקות.
סקופ פרוזן יוגורט לתוך 8 קערות העליון עם תפוחים מרוסקים. לשבור את קרום צ ' דר לרסיסים גדולים ומגישים עם הגלידה.