זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קלופים אננס, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו גלידות טרופיות עם רום קרמל, גלידות פירות קיץ, ו קבב פירות עם קולי פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מערבבים את השמנת והחלב עם הג ' ינג ' ר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
3
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על הג ' ינג ' ר. תמחק את הסיר. להחזיר את הקרם לסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
4
הסר מהחום וקצף בסוכר וג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
תן לקרם להתקרר לפושר, ולאחר מכן לטאטא בmascarpone. כפית את מוס לתוך 12 כוסות או קערות ומקרר עד סט, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
מקציף
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מורחים את פתיתי הקוקוס בצלחת עוגה וטוסט עד הזהב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
מורחים
טוסט
8
בואו מגניב.
9
בקערה, לזרוק את האננס ומנגו עם סוכר חום, גרידת ליים ומיץ. כפית את האננס ומנגו על מוס זנגביל העליון עם פטל. לגרוף את הגלידה לתוך הקערות, מקשטים עם קוקוס קלוי ומגישים.