גלידות תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידות תפוחים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 304 קלוריות. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, ופלים וניל, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו גלידות תפוחים חמות, גלידות תפוחים קרמל, ו גלידות סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שלבו את התפוחים, המים, הסוכר והקינמון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. לחשוף; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים. מגניב במשך 5 דקות.
מחלקים מחצית מפירורי רקיק הווניל בין שתי מנות קינוח. למעלה עם יוגורט קפוא ותערובת תפוחים; מפזרים פירורי רקיק שנותרו.