גלידת בריוש תפוחים בקרמל בגריל
גלידת בריוש תפוח קרמל בגריל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך גלידת שעועית וניל, ברנדי, תפוחים סמית סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בריוש תפוח קרמל, גלידת תפוחים קרמל, ו עוגת גלידת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
לזרוק את התפוחים עם קצת שמן צמחי ולהוסיף לגריל. גריל התפוחים מכל הצדדים, על 3 דקות. לאחר התפוחים הם בגריל, להסיר מן המחבת בערך לקצוץ.
מוסיף את התפוחים הקצוצים לסיר ולהפוך את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את הסוכר, ברנדי, חמאה, תמצית וניל ומלח. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את סיידר התפוחים. מערבבים לשלב את החומרים וממשיכים לבשל עד התפוחים להמיס לתוך רוטב מעובה, דליל עם סיידר תפוחים לפי הצורך, על 10 דקות.
מברשת בריוש עם קצת שמן ומפזרים סוכר.
מניחים על מחבת הגריל וטוסט משני הצדדים.
הסר מהגריל ולפרוס באלכסון.
מעבירים לקערות הגשה רדודות.
מגישים מיד עם רוטב קרמל תפוח וכדור נדיב של גלידת וניל.