גלידת גבינת עיזים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת גבינת עיזים חמוציות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 629 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. 115 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, גרידת לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גבינת עיזים חמוציות, גבינת עיזים חמוציות, ו מתאבנים עם גבינת עיזים וחמוציות.
הוראות
בבלנדר, לשלב חצי וחצי, שברה, 1/2 כוס סוכר, 1/2 כפית מלח, וגרידת לימון. Purée עד חלקה מאוד, ולאחר מכן להעביר מיכל וצינה במקרר עד קר מאוד. נקה את הבלנדר.
מערבבים חמוציות, 1/4 כוס סוכר, 1/4 כפית מלח, ומיץ תפוזים בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים בבישול מתון עד פירות יער פופ ולהתרכך עקביות דמוית ריבה.
העברת תערובת לבלנדר. אם מכסה בלנדר מגיע עם תקע עבור צינור הזנה מרכז, להסיר את התקע לכסות עם כמה קפלים של מגבת נייר (זה יאפשר לך למזג נוזלים חמים מבלי ליצור פיצוץ בלנדר). להתמזג עד חלקה, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל, רצוי עם זרבובית. אין לדחוף תערובת חמוציות דרך מסננת (סיבים יידחפו דרך), אבל לנער אותו קדימה ואחורה. מערבבים בגוון כתום ו maraschino, ואז להירגע במשך כמה שעות עד קר מאוד.
גלידת גבינת עיזים נטישה על פי הוראות היצרן.
מעבירים לקערה גדולה ומקפלים במהירות סירופ חמוציות עם מרית גומי גדולה. העברה מהירה למכולה להקפיא במשך שעתיים עד שלוש לפני ההגשה.