גלידת מנטה עם פאדג'חם
מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מנטה חם פאדג'- גלידות בראוני, גלידת בראוני בטעם מנטה פאדג'חם, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים ו 1 כף סוכר בסיר קטן כבד מעל בינוני-highheat עד שוקולד נמס וחלק.מביאים רק לרתיחה.
Addunsweetened שוקולד ותמצית; מערבבים untilsmooth. תניח בצד את רוטב השוקולד.
לזרוק הנותרים 1 כף סוכר ומנטה מתובלת בקערה קטנה. שים בצד סוכר מנטה.
מניחים כף קטנה של וניל קרח creamin כל מנה. למעלה עם כמה עוגיות שבורות, ואז כף של גלידת מנטה וmorecookies.
טפטוף 1 עד 2 כפות חמםחומצה על כל אחד. למעלה עם קצפת.
מקשטים עם סוכר נענע וזרעי נענע.