קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת נענע אבטיח

גלידת נענע אבטיח
גלידת נענע אבטיח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 560 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חלמונים, נתחי אבטיח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור קיץ. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, ו גלידת מנטה-כמהין טרין עם רטבי נענע ושוקולד.

הוראות

1
מחית את נתחי האבטיח בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק; מסננים את המיצים מכל המוצקים שנותרו ומניחים בצד, זורקים את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים 1 כוס שמנת כבדה עם הסוכר בסיר על אש בינונית-נמוכה עד לחימום. מערבבים את עלי הנענע לקרם המחומם. מכסים את הסיר ומסירים מהאש. אפשר לתערובת תלול בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. מסננים לקערה; זורקים את עלי הנענע.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הקציפו את החלמונים בקערה עד לקבלת קצף עדין. שופכים לאט את השמנת המושרה בנענע לחלמונים, תוך הקצפה מתמדת למניעת בישול הביצה; מגרדים את התערובת חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן, מגרדים את התחתית בזמן הבישול, עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את המרית; יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה יחד עם 1 כוס שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את מיץ האבטיח לתערובת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
יוצקים ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti

גלידה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, יין אדום ושרי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "