גלידת נענע אבטיח
גלידת נענע אבטיח עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 560 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו חלמונים, נתחי אבטיח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור קיץ. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, גלידה בימי ראשון: גלידת שוקולד צ'יפס מנטה טרייה, ו גלידת מנטה-כמהין טרין עם רטבי נענע ושוקולד.
הוראות
מחית את נתחי האבטיח בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק; מסננים את המיצים מכל המוצקים שנותרו ומניחים בצד, זורקים את המוצקים.
מחממים 1 כוס שמנת כבדה עם הסוכר בסיר על אש בינונית-נמוכה עד לחימום. מערבבים את עלי הנענע לקרם המחומם. מכסים את הסיר ומסירים מהאש. אפשר לתערובת תלול בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה. מסננים לקערה; זורקים את עלי הנענע.
הקציפו את החלמונים בקערה עד לקבלת קצף עדין. שופכים לאט את השמנת המושרה בנענע לחלמונים, תוך הקצפה מתמדת למניעת בישול הביצה; מגרדים את התערובת חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן, מגרדים את התחתית בזמן הבישול, עד שהתערובת מסמיכה ומצפה את המרית; יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה יחד עם 1 כוס שמנת כבדה.
מערבבים את מיץ האבטיח לתערובת השמנת.
יוצקים ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
יין מומלץ: קרם שרי, אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, מוסקטו, Moscato Dasti
גלידה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, יין אדום ושרי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "