גלידת עוגיות שוקולד עוגיות תוצרת בית-טבעוני וללא גלוטן
גלידת עוגיות שוקולד עוגיות תוצרת בית - טבעוני וללא גלוטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 795 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך קמח כוסמת, שמן קוקוס, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ביס עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוני גלם (ללא גלוטן, ללא סויה), כוסות עוגיות שוקולד צ'יפס (ללא גלוטן, Paleo + טבעוני), ו 4-מרכיב שיבולת שועל שבבי שוקולד עוגיות בצק עקיצות (טבעוני & ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגיות: מערבבים לשלב.צנן את הבצק לפחות שעה לפני האפייה cookies.In קערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים יבשים (הראשון 8 מרכיבים) עם מזלג במשך 2 דקות. עושה זאת מסייע להבטיח כי כל החומרים היבשים שלך הם ביסודיות combined.In מערבל לעמוד או עם מערבל יד, למזג את החומרים הרטובים (הבא
מרכיבים.מערבבים היטב בתערובת זרעי פשתן הקרקע עם שאר החומרים הרטובים.
מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים בכל פעם. ודא כי הדברים משולבים היטב לפני הוספת השליש הבא של מרכיבים יבשים לגרד את הצדדים של הקערה. אם אתה מוצא כי הבצק הוא קצת על הצד היבש אתה יכול להוסיף מים או חלב שקדים כף אחת בכל פעם כדי לעזור להרטיב את התערובת.
יוצקים את שקית שוקולד צ ' יפס לתוך הבצק ומערבבים, ביד, לשלב.להפריד את הבצק לשניים.לעטוף חצי מהבצק ולשמור במקרר לפחות שעה לפני האפייה ב 350 מעלות במשך 15-20 דקות עבור עוגיות טעימות.
יוצקים כוס חלב שקדים לתוך קערה קטנה או כוס.
מוסיפים את קמח הטפיוקה ומערבבים עד שהקמח משולב היטב עם הקמח milk.In סיר 2 ליטר, מעל חום בינוני, מוסיפים את קרם הקוקוס, כוס הנותרים של חלב שקדים, אבקת קקאו, נקטר אגבה ותמצית וניל.
להקציף לשלב את החומרים ולהמשיך לטאטא עד בועות קטנות טופס סביב הקצוות של המחבת. עד שזה קורה, אבקת הקקאו צריכה להיות משולבת לחלוטין עם החומרים הנוזליים ולהיראות כמו חלב שוקולד מריר.
הסר מן החום לטאטא בתערובת טפיוקה חלב שקדים. תמשיכי להקציף כשאת מוזגת את זה. אתה תראה שהכל מתחיל להתעבות כמעט מיד.
מוסיפים קמצוץ קטן של מלח לתערובת ומקציפים שוב.מכסים את החלק העליון של התערובת עם חתיכת פלסטיק לעטוף.
מניחים את לעטוף פלסטיק ישירות על גבי פני השטח של התערובת (זה ימנע עור להרכיב על גבי).
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לקרר לפחות 4 שעות.
יוצקים תערובת צוננת לתוך מכונת הגלידה שלך ולעבד על פי ההוראות.בינתיים, להסיר את המחבת הצוננת של בצק עוגיות מהמקרר ולהסיר את פלסטיק המגן.
חותכים את בצק העוגיות לתוך " ריבועים. אל תדאג אם הם לא מושלמים (הם לא יהיו)...זו גלידה אחרי הכל....ברגע שהבצק נחתך, מחזירים אותו למקרר עד שהגלידה נעשית במכונה.לאחר גלידה נעשה, לגרד לתוך הקערה כי אתה תהיה לאחסן אותו.מנה את חתיכות עוגייה לתוך גלידה רכה ומערבבים לשלב. הבצק יכול להתפרק קצת ושוקולד צ ' יפס יכול לצאת, אבל זה בסדר.מכסים את המיכל ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.אם גלידה נשארת להקפיא בן לילה,זה יהיה די קשה לחלק. פשוט לחשוף אותו, פופ אותו במיקרוגל עבור מרווחים של 30 שניות עד שהוא scoopable.אתה יכול להגיש את זה עם חלק מהעוגיות שהכנת עם שאר בצק העוגיות.