קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

גלידת עוגת גבינה בטעם תות

גלידת עוגת גבינה בטעם תות
אם $4.31 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת עוגת גבינה תות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1243 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו חמאת עוגיות מתובלת, חלב, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת עוגת גבינה בטעם תות, גלידת תות Paleo, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את חמאת העוגיות על גיליון נייר קלף באמצעות מרית קיזוז או גומי, ומעצבים אותו למלבן בגודל 10 על 6 אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מעבירים את הקלף לתבנית אפייה ומניחים אותו במקפיא עד שחמאת העוגייה נוקשה וחתיכות נקרעות בקלות, לפחות 2 שעות. (זה לא יהיה קפוא לחלוטין.) בינתיים, מניחים את התותים ו 1/3 כוס הסוכר בסיר קטן, לא מגיב ומערבבים כדי לצפות את התותים עם הסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף 1/2 כפית של גרידת לימון 1/2 כפיות של מיץ לימון ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילי פני השטח, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
5
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.
6
להעביר את הרוטב לקערה בינונית חסינת חום ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 45 דקות. מכסים ומקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 1 שעה.כאשר חמאת העוגיות והתותים מוכנים, מניחים את הכפית הנותרת של גרידת הלימון, את הכף הנותרת של מיץ לימון, את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, את החלב ואת גבינת השמנת בבלנדר ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מיד להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. שמור את הגלידה בקערה של מכונת הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר את חמאת העוגיות מהמקפיא, קרע אותה לחתיכות 1 עד 2 אינץ ' מחוספס, וקפל אותם לתוך הגלידה המוגמרת עם מרית גומי. (לעבוד במהירות, כמו חמאת העוגיות יהיה לרכך ויהיה קשה להתמודד עם זה מתחמם.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיפים את רוטב התות הצונן ומקפלים רק עד מערבולת עבה גלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
9
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את הגלידה למיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק. הגלידה יכולה להישמר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת