קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

גלידת פלפל לבן

גלידת פלפל לבן
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 138 גרם של שומן, וסך הכל 1692 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, שעועית וניל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת עוגת גבינה בטעם תות.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את הקרם, חצי וחצי, שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא את הפלפל הלבן ומערבבים את התערובת מדי פעם כדי לוודא שהוא לא חורך על הקרקעית. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה (לא נותנים לו לרתוח), לכבות את החום. להפריש להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת קרם עדיין חם לתוך תערובת חלמון הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. ב 160 מעלות F, התערובת תיתן את נשיפת קיטור. כאשר התערובת מגיעה 180 מעלות F, זה יהיה מעובה ושמנת, כמו ליקר ביצים. אם אין לך מדחום, לבדוק את זה על ידי טבילה כף העץ לתוך התערובת. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם הפס נשאר ברור, התערובת מוכנה; אם הקצוות לטשטש, התערובת אינה עבה מספיק. כאשר הוא מוכן, להסיר אותו במהירות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ליקר ביציםליקר ביצים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
חצי למלא קערה גדולה עם מי קרח. מסננים את התערובת לתוך קערה קטנה יותר כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל. הנח את הקערה הקטנה יותר במי הקרח ותן לתערובת להתקרר, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להמשיך על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
גלידהגלידה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
קערהקערה