גלידת שוקולד
גלידת שוקולד יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1112 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, אבקת קקאו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-18 דקות. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את אבקת הקקאו יחד עם 1 כוס של חצי חצי לתוך סיר בינוני מעל חום בינוני לטאטא לשלב.
מוסיפים את החצי וחצי הנותרים ואת השמנת הכבדה. להביא את התערובת רק לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ולהסיר מהחום.
בקערת ערבוב בינונית להקציף את חלמוני הביצה עד שהם להבהיר בצבע. בהדרגה להוסיף את הסוכר ולהקציף לשלב. מזג את תערובת הקרם לתוך הביצים והסוכר על ידי הוספת כמויות קטנות בהדרגה, עד כ 1/3 של תערובת הקרם נוספה.
יוצקים את השארית ומחזירים את התערובת כולה לסיר ומניחים על אש נמוכה. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את החלק האחורי של כף ומגיע 170 עד 175 מעלות F.
יוצקים את התערובת לתוך מיכל ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מערבבים בתמצית הוניל.
מניחים את התערובת לתוך המקרר וברגע שזה מגניב מספיק לא ליצור עיבוי על המכסה, לכסות ולאחסן במשך 4 עד 8 שעות או עד שהטמפרטורה מגיעה 40 מעלות F או מתחת.
יוצקים לתוך יצרנית גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן. זה צריך לקחת כ 25 עד 35 דקות.
מגישים כמו רך לשרת או להקפיא עוד 3 עד 4 שעות כדי לאפשר את הגלידה להקשיח.