גלידת שוקולד בננה
גלידת שוקולד בננה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1414 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, שעועית וניל, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-10 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו בננה שוקולד צ'אנק גלידה, בננה פקאן שוקולד צ'אנק חם פאדג גלידה, ו גלידות באננן קפואות (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים במכונת גלידה חשמלית, מניחים את הגוף לתוך המקפיא בן לילה. זה צריך להיות קפוא לחלוטין להקפיא את הגלידה.
מערבבים את השמנת, החלב, ו 1 כוס הסוכר בסיר תחתון בינוני, כבד. לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך תערובת שמנת ולהוסיף את השעועית עצמה. מביאים לרתיחה אור על חום גבוה בינוני, צופה בזהירות כך התערובת לא להרתיח מעל.
מקציפים את החלמונים בקערת ערבוב לאט לטאטא 1 כוס של תערובת שמנת חמה. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר של שמנת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מצפה את הגב של כף או מגיע 170 מעלות F, על 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ומניח במיכל. מכסים ומניחים במקרר להתקרר במשך כ 2 עד 3 שעות.
שים את מכונת הגלידה יחד ולהפעיל אותו.
יוצקים את תערובת הקרם ולתת נטישה במשך כ 20 עד 25 דקות, על פי הוראות היצרן. מערבבים את הבננה והשוקולד כאשר הגלידה היא 3/4 של הדרך קפוא.