גלידת תאנה בגריל עם "פאדג' "בלסמי
מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תאנים, יין, מלח ים באיכות הטובה ביותר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: גלידת פאדג', גלידת פאדג'חמה, ו גלידת פאדג'חמה.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את החומץ, יין, וסוכר (1 כף אם אתה משתמש ביין מתוק, או 2 כפות אם באמצעות יין יבש) בסיר קטן, לא מגיב על חום בינוני, ערבוב עד החום הוא מומס לחלוטין. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מופחת על ידי כמחצית, 12 עד 15 דקות. להפריש להתקרר (הרוטב יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר).
מחממים גז, פחם, או תנור-גריל לחום בינוני.
כדי להכין את התאנים, לצבוט את האצבעות ליד קצה אחד של ענף רוזמרין, עוזב ציצית קטנה של מחטים בחלק העליון של הענף, למשוך לאורך הענף לכיוון הקצה השני כדי להסיר את המחטים. חזור עם הענפים הנותרים.
להשרות את הענפים הפשיטו במים כדי לכסות לפחות 20 דקות כדי לעזור למנוע מהם לעלות באש על הגריל. קוצצים מספיק של מחטי רוזמרין הוסרו בינוני-קנס להניב כ 4 כפיות, ולהניח בצד להשתמש כמו קישוט (להזמין כל המחטים שנותרו לשימוש אחר).
כאשר הגריל חם והענפים ספוגים היטב, לקצץ את הגבעולים מן התאנים, לחתוך את התאנים במחצית דרך קצה הגבעול, בשורה חמש קטן או ארבעה חצאי תאנה גדולים יותר, לחתוך את הצד למטה, על משטח שטוח. חוט ענף רוזמרין דרך גבם של התאנים כדי לאבטח אותם על הענף.
מברשת תאנים קלות עם שמן זית על כל הצדדים, ומפזרים את הצדדים לחתוך מאוד קל עם מלח ופלפל.
גריל התאנים, פונה פעם או פעמיים, עד שהם חמים, רכים, ומתחילים חום כתמים, 6 עד 8 דקות.
לגרוף את הגלידה לתוך 4 קערות.
לטפטף את הרוטב המקורר על הגלידה, ומפזרים קלות עם מלח ים. הצלבה 2 שיפודי תאנה מעל כל קערה ומפזרים רוזמרין קצוץ. הזמינו את האורחים לדחוף את התאנים מהשיפוד מעל הגלידה. אם לא השתמשת בכל הרוטב, לשרת את השארית בקנקן קטן ליד השולחן.