קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

גליל בייקון

גליל בייקון
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . אם יש לכם בייקון, גבינת שמנת, סיבובי פיתות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: רול לזניה ראנץ בייקון עוף, מקפיא לזניה רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.

הוראות

1
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פתח סיבובים פיתה, ומרח בנדיבות עם גבינת שמנת בצד הפנימי. להחליף צמרות, ולהשתמש חותך פיצה לחתוך לרצועות רחבות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
חותך פיצהחותך פיצה
3
חותכים את הרצועות הארוכות במחצית לרוחב.
4
מגלגלים כל חתיכה, ועוטפים עם חצי רצועת בייקון. מאובטח עם קיסמים, ומניח קרוב יחד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
5
לטגן במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד בייקון מבושל דרך. השתמש מרית כדי להסיר אותם קערה מפית מרופדת או מגש.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
תנורתנור
6
הסר קיסמים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים